Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd. De kosten voor voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@koekjesenpootjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP:

Voedingsmiddelen (voor zowel honden, katten als uzelf) die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Retourneren geldt dus alleen voor non- food artikelen. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing voor voedingsmiddelen. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? U kunt hiervoor contact opnemen met info@koekjesenpootjes.nl.  U draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.

Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren (maximaal 2 werkdagen). Indien het product voorradig is dan proberen wij deze dezelfde dag nog te verzenden.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen vanaf €4,25 voor bestellingen die door de brievenbus passen en  vanaf € 6,45 voor pakketten.

Levering verloopt via de door u gekozen vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen. Let op: Koekjes en Pootjes heeft géén fysieke winkel. U kunt dus alléén bestellen via de website, en afhalen in Wilhelminaoord. Als u bij de bestelling "afhalen" aangeeft, dan neem ik contact met u op voor het exacte adres.

Garantie en klachten

 

 

Garantie en klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in goede conditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. LET OP: deze garantie geldt alleen voor NON-FOOD producten. Er kan dus als voorbeeld geen garantie worden gegeven als er bijvoorbeeld breuk ontstaat bij hondenkoeken. Maar wel als een beker in stukken bij u arriveert. Heeft u een product wat niet naar wens is, neem dan contact op via info@koekjesenpootjes.nl.

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We vragen u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@koekjesenpootjes.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Koekjes en Pootjes is niet aansprakelijk voor eventuele gezondheidsklachten na het consumeren van onze producten. Wij werken tijdens het bereiden volgens hygiënische protocollen en leveren producten van gecertificeerde leveranciers. Klachten als allergische reacties e.d. zijn voor eigen risico.

Betaalmethodes

Betaalmethodes

kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking

Contact

Contact

Koekjes en Pootjes
Contactpersoon: Vanessa Momberg

KVK nummer: 77709144
BTW nummer: NL003232628B19

info@koekjesenpootjes.nl